Tel Aviv / Activiteiten & Tours

Tel Aviv Activiteiten & Tours

Dingen om te doen in Tel Aviv: beste activiteiten en Tel Aviv tours

Tours Tel Aviv

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Tel Aviv, Jeruzalem en Israël. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Tel Aviv vindt u hier:

Waarschuwing: Het reisadvies voor Israël is op dit moment negatief vanwege de oorlog met Gaza. Deze reisgids staat daardoor op pauze tot er vrede is in Gaza. Hoe prachtig Israël ook is als vakantiebestemming, mogen we niet wegkijken van de gruwelijkheden die onder het huidige bewind plaats vinden in Gaza. PEACE IN GAZA!

Tips voor activiteiten in Tel Aviv

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Tel Aviv. Per categorie heb ik voor u de meest interessante activiteiten en dingen om te doen bij elkaar gezet:

1. Tours in de stad Tel Aviv

De stad Tel Aviv ontdekken onder leiding van een gids? Dit zijn de leukste tours in Tel Aviv:

2. Dagtochten in de omgeving

Tel Aviv is als stad ideale uitvalsplek om meer hoogtepunten van Israël te ontdekken. Georganiseerde bustours met gids worden volop aangeboden. Wat dacht u van een bezoek aan de Dode Zee en de citadel van Massada? Bezoek verder heilige plaatsen zoals de geboortekerk in Bethlehem, de oudste stad ter wereld Jericho of wees toeschouwer bij een doop mee in de rivier Jordaan. Ook is het hierbij mogelijk de Palestijnse gebieden van de Westelijke Jordaanoever te bezoeken met steden als Ramallah. Ten noorden van Tel Aviv kunt u ook de Romeinse opgravingen van Caesarea bezoeken, Nazareth of het Meer van Tiberias. In dit artikel leest u meer over de beste Israël tours vanaf Tel Aviv.

Meer dagtochten & excursies

tours Tel Aviv
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 7 reviews
11 juli 2023 : "Fantastische vakantie in Israël gehad door de goede reistips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Tel Aviv-Jaffa en Jeruzalem."